V Orehovcih bodo organizirali bolšji sejem

Vabljeni vsi, ki imate doma kaj uporabnega, pa vam je škoda zavreči

Prlekija-on.net, sreda, 23. marec 2016 ob 08:26
Bolšji sejem

Bolšji sejem

Prostovoljno gasilsko društvo Orehovci je poznano že vrsto let po tem, da ima lep gasilski dom z okolico in največjo dvorano v Občini Gornja Radgona v kateri se odvijajo najrazličnejši kulturni dogodki. Da pa bi še popestrili dogajanje v vasi in zbudili med krajani čut medsosedskim prijateljstvom in željo po druženju, bodo gasilci iz Orehovcev svoj prostor vsako prvo nedeljo v mesecu podarili vsem, ki bi želeli kaj prodati, kupiti, zamenjati, podariti, ali pa se preprosto srečati s prijatelji na »Bolšjem sejmu« v Orehovcih.

Že prvi sejem bo v nedeljo 3. aprila s pričetkom ob 8. uri. Vabljeni vsi, ki imate doma kaj uporabnega, pa vam je škoda zavreči, da prinesete na sejem, pa tudi vsi, ki se ukvarjate s rokodelstvom in bi svoje izdelke želeli ponuditi, ter obrtniki in vsi ki imate dopolnilno dejavnost iz kmetijstva in vrtičkarstva, da prinesete svoje izdelke in ponudbo na stojnico v Orehovce. Vabljeni!

Marjan Slavič


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje