Bunny jive party v Plesnem klubu Moreno

Skupaj so rajali vsi plesalci plesnega kluba, od pionirčkov do članov, s svojimi trenerji

Špela Borko, petek, 25. marec 2016 ob 11:55
Bunny jive party

Bunny jive party

Plesni klub Moreno je na velikonočni četrtek organiziral »Bunny jive party« na sedežu plesnega kluba Moreno, v Zagojičih. Skupaj so rajali vsi plesalci plesnega kluba, od pionirčkov do članov, s svojimi trenerji. Najprej so se vsi prelevili v energične plesalce rock and roll-a in ob ritmičnih zvokih rock and roll glasbe, pošteno razmigali svoje ritke. Nato pa se je vsaka skupina predstavila s svojo koreografijo in s svojim stilom plesanja, med katerimi se največkrat pojavlja hip hop. Posebno vzdušje pa so pričarali plesalci break dance.

Plesni klub Moreno s sedežem v Zagojičih izvaja plesne tečaje več zvrsti plesa po različnih lokacijah. Ponujajo tečaje za vse generacije, od plesnega vrtca do seniorjev, tudi skupinske vadbe, poročne tečaje, tečaje za valeto in pa seveda tečaje hip hopa, ki je med mladimi najbolj priljubljen.

Ekipa plesnega kluba Moreno z vodjo Natali Brunčič vas vabijo, da jih spremljate na njihovi Facebook strani in se jim mogoče pridružite na kakšnem plesnem tečaju, če vas bodo zasrbele pete.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport