Sandi, zbogom in na svidenje med zvezdami!

Nepričakovano se je poslovil dolgoletni, predani in zvesti programsko - projektni sodelavec Mladinskega sveta Ljutomer in Mladinskega centra Prlekije-združenja NVO - Sandi Aupič iz Bodislavcev

Prlekija-on.net, petek, 1. april 2016 ob 18:04
Sandi Aupič

Sandi Aupič

Mnogo mnogo prezgodaj, poln idej in načrtov, je nepričakovano zaradi zastoja srca umrl dolgoletni, predani in zvesti programsko - projektni sodelavec Mladinskega sveta Ljutomer in Mladinskega centra Prlekije-združenja NVO - Aleksander (Sandi) Aupič iz Bodislavcev.

Nazadnje smo skupaj načrtovali, pripravljali in tudi zelo uspešno realizirali srečanje in obisk varuhinje človekovih pravic RS ter že ob tem pomembnem dogodku zarisovali nadaljnje aktivnosti. Mladenič Sandi je bil naš dolgoletni velik prostovoljec, zmerom nasmejanega obraza, prinašal je optimizem, upanje, načrte in plane in bil je pri uresničevanju tudi zraven. Z njim je vsaka, še tako navidezno nerešljiva zadevica bila uresničljiva. Vse v dobrobit mladinskim strukturam, perspektivnemu nevladnemu sektorju, vsakemu pomoči potrebnemu sočloveku.

Na zadnjih lokalnih volitvah je bil tudi kandidat neodvisne LISTE MLADIH ter je tudi dal svoj bistveni soprispevek k njenemu volilnemu uspehu. Z veliko žalostjo in težkim nerazumevanjem krute usode sprejemamo dejstvo, da nam le ta odvzema v najlepših mladostnih letih našega zvestega in predanega mladega soustvarjalca. Zbogom, naš dober prijatelj Sandi in iskreno ti hvala za vse! Na svidenje med zvezdami.

Mladinski svet Ljutomer-Lista mladih, Nina Stegmüller, mag. psih., občinska svetnica
MLADINSKI CENTER PRLEKIJE-Pokrajinski center NVO, so. p. , Drago Vaupotič, sekretar
Mladinski klub Pürga, Ludvik Rudolf ml., predsednik


Več v Črna kronika