Ljutomerska deveterica se je dobro upirala vodilni Radgoni

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona 1:4 (1:3)

Prlekija-on.net, nedelja, 3. april 2016 ob 10:31
Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona / mladinci

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona / mladinci

V soboto, 2. aprila, je na stadionu v Ljutomeru bila odigrana tekma 10. kroga 1. medobčinske lige za mladince, kjer sta se pomerili ekipi Avto Rajh Ljutomer in vodilna ŠNK Radgona.

Ljutomer je tekmo pričel le z devetimi igralci, saj je nekaj igralcev bilo odsotnih, nekaj pa jih je imelo prepoved igranja zaradi kartonov. Gostje so zaradi številčne prednosti napadali od prve minute naprej, Ljutomer pa je poizkušal predvsem z dolgimi podajami v napad. Eno takih podaj je v 15. minuti uspešno sprejel Miha Marinič ter domače povedel v vodstvo. Gostje so nato še bolj pritisnili na domača vrata in v 26. minuti po podaji iz kota izenačili. Zadel je Jan Klobasa. V 36. minuti so gostje že vodili, saj je z lepim strelom od daleč domačega vratarja premagal Žan Vrbnjak. Prvi polčas se je končal z izidom 1:3, ko je v 42. minuti Vid Benjamin Krajnc streljal z roba kazenskega prostora, žoga je oplazila domačega branilca in nekoliko spremenila smer ter končala v mreži.

V drugem polčasu so gostje opravili še pet menjav, Ljutomer pa z devetimi igralci ni imel pravih možnosti, da bi ogrozil vodstvo gostov, ki so v 77. minuti povedli za končnih 4:1, ko je zadel Alen Katan.

Ljutomer ostaja na petem mestu, Radgona pa na vodilnem mestu lestvice. V spodnjem videu je nekaj igre ter vsi štirje goli iz prvega polčasa.

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona 1:4 (1:3)
30; Marinič 15.; Klobasa 26., Vrbnjak 36., Krajnc 42., Katan 77.

Avto Rajh Ljutomer: Klajnčar, Bukovec, Marinič, Nedeljko, Kapun, Borko, Topolinjak, Pfeifer, Zelko

ŠNK Radgona: Pučko Ti. (88./Starovasnik), Šipek Ž., Klobasa, Markovič, Pučko Tj., Šadl, Haljil (83./Kaučič), Vrbnjak (77./Zupančič), Krajnc, Kralj (56./Hamler), Šipek L. (46./Katan)


Več v Šport