Vozil predrzno in brezobzirno, ni hotel ustaviti policiji ter povzročil prometno nesrečo

Policija poziva vse morebitne priče, ali udeležence cestnega prometa, ki jih je navedeni voznik ogrožal, da se oglasijo na Policijski postaji Ptuj, ali pokličejo na tel. številko 02 7809100 ali 113

Prlekija-on.net, četrtek, 7. april 2016 ob 10:52
S strani policistov je bil zaustavljen šele z uporabo sredstev za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev

S strani policistov je bil zaustavljen šele z uporabo sredstev za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev

V sredo, 6. aprila, okrog 18. ure, je voznik osebnega avtomobila, znamke BMW, rjave barve, na območju Turnišča na Ptuju vozil predrzno in brezobzirno, ter s tako vožnjo ogrožal druge udeležence v cestnem prometu. Policijski patrulji PP Ptuj, ki ga je ustavljala s svetlobnimi in zvočnimi signali na službenem vozilu, pa ni hotel ustaviti.

Na Zagrebški cesti 70 na Ptuju je zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil prometno nesrečo, v kateri so bili poškodovani trije osebni avtomobili, nato pa s kraja odpeljal. S strani policistov je bil zaustavljen šele z uporabo sredstev za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev.

Policija poziva vse morebitne priče, ali udeležence cestnega prometa, ki jih je navedeni voznik ogrožal, da se oglasijo na Policijski postaji Ptuj, ali pokličejo na tel. številko 02 7809100 ali 113.


Več v Črna kronika