Pomladna tombola s številnimi dobitki

Stanovalke in stanovalci DOSOR-ja »možgansko živahni«

Filip Matko, sobota, 16. april 2016 ob 20:39
Pomladna tombola v DOSOR-ju

Pomladna tombola v DOSOR-ju

V veliki jedilnici DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je v četrtek, 14. aprila dopoldne, bila organizirana tombola, igra za vse zainteresirane stanovalke in stanovalce s številnimi dobitki. Pripravile in vodila sta jo delovni terapevtki Petra Gašpar in Andreja Čuk Singhateh.

Večina stanovalk in stanovalcev tega zavoda se je tombole tudi udeležila, kajti še vedno so bile zagotovljene privlačne nagrade. V pomoč pri tekočem spremljanju izžrebanih številk pa so vsem bili v pomoč sostanovalke in sostanovalci, gospodinje, medicinske sestre, sorodniki in tudi zunanji prostovoljci.

Tokrat je bilo zagotovljenih kar deset dobitkov. Po dobrem enournem črtanju številk na tombolskih lističih ter pričakovanju dobitkov so bile po 10.30 razdeljene prve tri nagrade, ki so jih prejeli: Vida Toš, Ivan Kropec in Lojzka Klaneček. Njim je sledilo še sedem stanovalk in stanovalcev z ostalimi dobitki. A ostalim udeleženkam in udeležencem tokratne tombole pa je veljal zaključni poziv za več sreče na prihodnji tomboli čez dober mesec dni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno