Miško Kontrec želi spoznati svojo pravo sestro Anđelo! Jo kdo pozna?

Miško Kontrec je skupaj s svojim očetom Jožetom na nas naslovil prav posebno prošnjo. Želi namreč, da mu pomagamo najti njegovo davno izgubljeno sestro.

Prlekija-on.net, torek, 19. april 2016 ob 13:30
Miško Kontrec

Miško Kontrec

"Ko je bila Anđela stara komaj 8 mesecev, jo je mama dala v posvojitev," nam je povedal Miško Kontrec, ki je skupaj s svojim očetom Jožetom na nas naslovil prav posebno prošnjo. Želi namreč, da mu pomagamo najti njegovo davno izgubljeno sestro.

Anđele, ki je nedolgo tega dopolnila 18 let, pred tem niso smeli iskati, saj je bila še mladoletna, zdaj pa, ko je polnoletna, si Kontrečevi želijo, da bi jo našli in da bi si jih tudi ona želela spoznati.

V svojem javnem pozivu Anđeli in širši javnosti pišeta Miško in Jože takole ...

Draga naša Anđela! (roj. 8. julija 1997)

Z največjo ljubeznijo do tebe te iščeva tvoj oče Jože Kontrec in tvoj brat Miško Kontrec (člana skupine Langa).

Spoštovani prijatelji, prosim vas za pomoč. Želimo si namreč priti v stik z Anđelo Kontrec, roj. 8.7.1997, hčerkico Jožeta Kontreca (iz skupine Langa). V kolikor jo mogoče poznate ali imate o njej kakršnekoli podatke, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite na telefonsko številko 070 532 250 (Miško Kontrec - brat) 070 288 426 (Jože Kontrec - oče).

Miško in Jože te prosiva, Anđela, da naju pokličeš na telefonsko številko: 070 532 250, 070 288 426 ali pa se nama javiš vsaj prek Facebooka.

Nestrpno te pričakujeva, saj te imava neizmerno rada!

Za vsako koristno informacijo se vam že vnaprej prav prisrčno zahvaljujeva!

Miško in Jože Kontrec


Dekle na spodnji sliki ni Anđela, temveč Miškova sestra Marija, ki ji je Anđela najbolj podobna.


Več v Kultura in izobraževanje