V hišo Big Brother se je vselila 30-letna Prlečka

Polona Filipič je 30-letna devica, ki prihaja iz Vinskega Vrha

Prlekija-on.net, nedelja, 24. april 2016 ob 09:091
Polona Filipič, foto: POP TV

Polona Filipič, foto: POP TV

Potem, ko je prejšnji teden hišo Big Brother moral zapustiti 25-letni Filip Erhatič iz Osluševcev, se je tokrat v hišo vselila 30-letna Polona Filipič iz Vinskega Vrha pri Ormožu.

Polona je 30-letna devica, ki prihaja iz Vinskega Vrha. Po poklicu je kozmetičarka, odlikujejo pa jo iznajdljivost, prilagodljivost in družabnost. Ljubi mir in počitek, rada uživa in živi za ta trenutek. Je izredno urejena in to pričakuje tudi od drugih, zato bo v njeni družbi zagotovo vroče, pravi.

Predstavila se je kot vesela, družabna in zabavna in kot pravi, ni jutranji človek. "Sem najmlajša od treh sestra, zato znam brcati z vsemi štirimi. Sem urejena in to pričakujem od drugih. Ljubim mir, počitek, uživanje. Ne preklinjam, a znam biti ostrih besed. Živim za trenutek. Ničesar ne obžalujem. Obožujem svoje najbližje, druge malo manj. Odpuščam, a nikoli ne pozabim!" je še povedala za uradno spletno stran.

Glede odnosa do golote pravi, da rada občuduje lepe nage dečke (nad 20 let), malo manj pa se rada kaže naga. Glede seksa v šovu pravi nikoli ne reci nikoli, kot svoj najmočnejši adut pa je izpostavila zadnjico. Gledalcem se ne bo skušala prikupiti z ničemer. "Sem, kakršna sem. A ni to dovolj?" še pravi.


Več v Družabno