Na avtocesti zdrsnilo več vozil. Dars: Če ni nujno, ne na pot.

Prometni nesreči pri Lenartu in Slovenski Bistrici

Prlekija-on.net, sreda, 27. april 2016 ob 21:15
Prometna nesreča pri Slovenski Bistrici

Prometna nesreča pri Slovenski Bistrici

Današnji sneg je tudi na cestah povzročil nemalo težav, kjer se je zaradi spolzkega cestišča zgodilo nekaj prometnih nesreč. Sneg ob koncu aprila je presenetil tudi voznike, Dars pa priporoča, da če ni nujno, se ne odpravljajte na pot. Priporočajo, da če se odpravite na cesto, povečajte varnostno razdaljo in hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.

Ob 11.31 je na Pomurski avtocesti pri počivališču Lormanje, občina Lenart, osebno vozilo zapeljalo v obcestno ograjo. Gasilci JZZPR Maribor so odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč policistom in reševalcem. Reševalci NMP Lenart so eno poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v UKC Maribor.

Ob 12.45 se je na avtocesti smeri Slovenska Bistrica–Tepanje zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Gasilci PGD Slovenska Bistrica in Slovenske Konjice so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Poškodovanih ni bilo.

Prometna nesreča se je zvečer zgodila tudi v Parićjaku pri Radencih, kjer je vozilo zdrsnilo s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanca in prevrnjen avtomobil postavili na kolesa..

Spodaj je nekaj fotografij prometnih nesreč pri Lenartu in Slovenski Bistrici.


Več v Črna kronika