FS Leščeček vabi nove člane

Folklorna skupina Leščeček vabi nove člane

FS Leščeček, ponedeljek, 21. september 2009 ob 09:49
Folklorna skupina Leščeček

Folklorna skupina Leščeček

Folklorna skupina Leščeček z jesenjo vstopa v že četrto sezono delovanja. V tem času smo člani Leščečkov, ki prihajamo iz različnih koncev Prlekije, nastopali na več prireditvah naše občine kot tudi širše.
Redno se predstavljamo na revijah folklornih skupin, ki jih organizira JSKD RS, letos smo se že uvrstili na regijsko srečanje, predvsem pa vsako leto novembra skušamo napolniti domač Kulturni dom in obiskovalcem ponuditi čudovit večer ljudskega plesa, petja in igre.
Z veseljem ugotavljamo, da smo se v dokaj kratkem času vpisali na zemljevid uspešnih folklornih skupin, veliko naredili na sami prepoznavnosti in si uspeli v celoti izdelati kostume.

Napočil je čas, ko bi radi svoje znanje, izkušnje, prijateljstvo in veselje delili tudi s tabo, zato te vabimo, da se korajžno pridružiš veseli družbi. Smo študentska skupina in medse vabimo vse mlade in mlade po srcu. Torej, če si star/-a vsaj 16 let, z veseljem do plesa, petja ljudskih pesmi (oblikuje se skupina za ljudsko petje) ali z znanjem igranja inštrumenta, dobre volje, pripravljen/-a tudi resnega dela in prevzemanja odgovornosti, si pravi/-a za nas!

Vabljen/-a, da nas obiščeš od 19. ure naprej v Kulturnem domu Veržej (vhod iz zadnje strani) ob naslednjih terminih:
- 25.9., 2.10., 9.10. in 16.10.2009,
da vidiš kako potekajo naše vaje, kakšno je vzdušje...in prepričani smo, da te bomo navdušili.

Nikar ne skrbi, če nimaš soplesalke/-ca, saj se za vsakega najde par. Še posebej bi radi povabili v skupino tudi instrumentaliste, da bodo naši nastopi še bolj bogati.

Več informacij dobite na mailu lescecek@gmail.com


Več v Kultura in izobraževanje