V Ljutomeru štirinajst ekip kuhalo bograč

Najboljši bograč po oceni komisije je skuhala ekipa Bar M-Power, drugo mesto je osvojila ekipa Smodiš Team, tretje pa NK Ljutomer veterani

Prlekija-on.net, sobota, 7. maj 2016 ob 19:51

Zmagovalne ekipe

ŠIC bar cafe in Društvo za promocijo Prlekije, sta v soboto, 7. maja, pripravila tekmovanje v kuhanju bograča, ki je potekalo pred dvorano ŠIC v Ljutomeru. Organizator je vsaki ekipi zagotovil prireditveni prostor z mizami in senčniki, aperitiv, liter vina in liter radenske, malico ter krožnike, žlice in kruh za razdeljevanje bograča.

Ekipo so sestavljali trije člani, vse sestavine, meso, krompir, čebulo in začimbe so si ekipe nabavile same, kurilo pa se je s plinskim gorilnikom. Tekmovalo je štirinajst ekip.

Tričlanska komisija v sestavi Igor Slokan, Niko Šoštarič in Dejan Razlag je nato ocenila vse vzorce, najboljši bograč po oceni komisije pa je skuhala ekipa Bar M-Power, drugo mesto je osvojila ekipa Smodiš Team, tretje pa NK Ljutomer veterani. Po tekmovanju je sledila še zabava s skupino D-DUR.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno