Florjanova nedelja v Cezanjevcih

Maše se je udeležilo 36 uniformiranih gasilcev in gasilk iz PGD Cezanjevci, PGD Branoslavci, PGD Vogričevci, PGD Mekotnjak - Stara Cesta in PGD Desnjak

Jože Žerdin, torek, 10. maj 2016 ob 16:31
Florjanova nedelja v Cezanjevcih

Florjanova nedelja v Cezanjevcih

Kot vsako leto doslej, so tudi letos gasilci iz sektorja Cezanjevci, ki spadajo v Gasilsko zvezo Ljutomer skupaj z župnijo Cezanjevci pripravljali Florjanovo nedeljo. Gasilci sektorja Cezanjevci so se Florjanove maše udeležili v cezanjevski župnijski cerkvi sv. Roka in Sebastjana v nedeljo, 8. maja.

Maše se je udeležilo 36 uniformiranih gasilcev in gasilk iz PGD Cezanjevci,  PGD Branoslavci, PGD Vogričevci, PGD Mekotnjak - Stara Cesta in PGD Desnjak. Mašo je daroval Štefan Vinkovič iz župnije Križevci pri Ljutomeru, somaševal pa je domači duhovnik Jožef Kolmanko, ki sta gasilcem položila na srce, da naj še naprej opravljajo svoje humano poslanstvo. Gasilce je vodil sektorski poveljnik Marjan Jurša. Po maši so se vsi skupaj zbrali na gasilskem druženju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje