Podarila avtomobilsko prikolico

Gorazd Nemec in Adrijana iz Spodnjega Kamenščaka sta se odločila, da prleškemu mladinskemu centru podarita avto prikolico

Prlekija-on.net, torek, 10. maj 2016 ob 19:49
Podarjena avto prikolica

Podarjena avto prikolica

Presenečen je bil animator Mladinskega centra Prlekije Drago Vaupotič, ko je v službi sprejel telefonski klic, s katerim mu je bila sporočena vesela novica. Namreč zakonca Gorazd Nemec in Adrijana, rojena Potočnik iz Spodnjega Kamenščaka sta se soglasno odločila, da prleškemu mladinskemu centru podarita avto prikolico. Omenjeno si je center večkrat izposojal, saj je bila nujno potrebna pri njegovih aktivnostih, ker izvaja širitev kompleksa, adaptacijska dela ter je tudi nosilec pilotskega projekta razvoja socialnega podjetništva.

Dobrotnika sta sicer znana prostovoljca v različnih nevladnih organizacijah ter tudi sicer uspešno sodelujeta z Mladinskim centrom Prlekije. Gorazd je aktivni predsednik Krajevne organizacije Rdečega križa, Adrijana pa je zelo uspešna in posrečena kulturna in glasbena animatorka, saj skorajda ni uspešnega dogodka v kraju, na katerem ne bi sodelovala. Predstavniki MCP-ja so tako z veliko vnemo odvihrali po novo "pridobitev" ter obljubili, da se bodo vzornima dobrotnikoma za poklon "ustrezno", vsaj simbolično oddolžili.

Aleksandra Škrjanec


Več v Kultura in izobraževanje