Vrata odprla nova trgovina z ribiško opremo Trgovina Taktika

Najdete jih na Glavnem trgu 7 v Ljutomeru, kjer si boste lahko ogledali njihovo ponudbo

Prlekija-on.net, četrtek, 12. maj 2016 ob 10:59
Trgovina Taktika

Trgovina Taktika

V Ljutomeru je 30. 04. 2016 odprla svoja vrata nova trgovina z ribiško opremo Trgovina Taktika. Najdete jih na Glavnem trgu 7, kjer si boste lahko ogledali njihovo ponudbo.

Nova ribiška trgovina ponuja predvsem ribiško opremo za kraparje in tudi ostale vrste rib. Ribičem bo tako odslej na voljo široka ponudba ribiške opreme od drobnega pribora, hrane za ribolov do kamp opreme, vab, trnkov, skratka skoraj vse kar ribič potrebuje za svoje potrebe pri ribolovu. Nova trgovina z opremo obsega okoli 60 m2 površine.

Velik poudarek v trgovini bo predstavljala zelo znana znamka SBS Tactical Baits, ki se je večkrat že izkazala kot izjemna vaba za ribe. Produkti so v Sloveniji že precej poznani in trenutno so edini ponudnik v Sloveniji. V prihodnjih dneh, bodo pričeli tudi s spletno prodajo, da bo znamka čim bolj dostopna po celotni Sloveniji.

Trenutno jih lahko spremljate preko Facebooka, pod imenom Trgovina Taktika, kjer redno objavljajo popuste, nagradne igre, in novo ponudbo v trgovini.

Trgovina bo odprta vsak dan od 8. do 16. ure, razen ob sredah je delovni čas med 12. in 18. uro, ob sobotah pa od 7. do 12. ure.

Trgovina Taktika

Oglasno sporočilo


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo