V Ljutomer prihaja Nipke & The Nipples z gostom Trkajem

V diskoteko Oxygen prihaja Nipke s svojim bendom, s katerimi tvorijo zasedbo Nipke & The Nipples, z njim pa kot gost prihaja tudi Trkaj

Prlekija-on.net, četrtek, 12. maj 2016 ob 16:24
Nipke & The Nipples z gostom Trkajem prihajajo v Ljutomer

Nipke & The Nipples z gostom Trkajem prihajajo v Ljutomer

V petek, 13. maja, v diskoteko Oxygen prihaja Nipke s svojim bendom, s katerimi tvorijo zasedbo Nipke & The Nipples, z njim pa kot gost prihaja tudi Trkaj. Koncert pripravlja Prleški študentski klub.

Nipke se je prvič predstavil leta 2008 v duetu Overdose, kjer sta s tedaj B.S.N.C.-em, danes DenisAli-jem izdala svoj prvenc z naslovom Fiama.com, temu je sledil še danes aktualen hip hop banger Cajt Da. Kot zaprisežen član Dravle Records je Nipke sodeloval z mnogimi glasbeniki pri različnih projektih, bodisi kot izvajalec ali tekstopisec (Doša, Zlatko, Trkaj, Emkej, Sidharta, Anika Horvat, Jadranka Juras, Andrej Šifrer, itd.). Po razprodanem predstavitvenem koncertu v ljubljanskem Ortobar-u Nipke koncertira in predstavlja svoje kreacije širom po Sloveniji. Album “Nipke", katerega singel “Všeč tko k je” je postal pravi hit med mladimi, kot tudi starejšimi, žanje visoke kritike, žanrska razigranost albuma pa je objela širok spekter poslušalstva.

PROGRAM:
21.30 - nastop plesne šole ZEKO
23.00 - NIPKE & the Nipples (gost TRKAJ)
00.30 - DJ DEY (RNB all night)

Za obiskovalce bodo na voljo tudi CDji, majice, ... ter akcijske cene pijač.

Vstopnina je 5 evrov, vstop je možen le z osebnim dokumentom (16+).


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno