Otroci tekmovali v različnih košarkarskih veščinah

Tekmovanje je bilo namenjeno učencem prve triade, ki obiskujejo interesno dejavnost košarka za najmlajše na osnovnih šolah v Ljutomeru, Križevcih pri Ljutomeru, Cezanjevcih, Mali Nedelji in Gornji Radgoni

Prlekija-on.net, torek, 17. maj 2016 ob 09:08
3. tekmovanje v košarkarskih spretnostih

3. tekmovanje v košarkarskih spretnostih

V soboto, 14.5.2016 je v ŠIC Ljutomer ponovno potekalo tekmovanje v košarkarskih spretnostih, ki so ga organizirali člani Košarkarskega kluba Ljutomer. Tekmovanje je bilo namenjeno učencem prve triade, ki obiskujejo interesno dejavnost "košarka za najmlajše" na osnovnih šolah v Ljutomeru, Križevcih pri Ljutomeru, Cezanjevcih, Mali Nedelji in Gornji Radgoni.

Zbralo se je 36 otrok, polna tribuna staršev, animatorji Žiga, Gašper Luka, Jaka in Andrej ter trener Tomaž in vodja sekcije Matevž. Tudi tokrat je z nami bila maskota Košarkarske zveze Slovenije - Lipko, družbo pa mu je delal kasač Tinko, ki sta s hudomušnimi vložki poskrbela za dodatno dobro voljo in animacijo otrok. Z njuno pomočjo so otroci 2 uri tekmovali v različnih košarkarskih veščinah, se merili v spretnostih in znanju, zanje pa je navijala množica staršev in drugih navijačev. Mladi košarkaši so na koncu tekmovanja v svojo zbirko medalj (srebrna in bronasta iz prejšnjih tekmovanj) dodali še zlato medaljo. To je bilo 3. in hkrati zadnje tekmovanje v košarkarskih spretnostih v tem šolskem letu.

Za organizacijo je v celoti poskrbel Košarkarski klub Ljutomer, s pomočjo Radenske d.o.o.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem staršem, otrokom, sponzorjem in donatorjem kluba ter vodstvom šol, na katerih smo "vzgajali" mlade košarkaše.

Matevž Jakelj, prof.

Več fotografij najdete tukaj.
Foto: Brina Godec



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport