V Ljutomeru se bodo humanitarnem teku »10 krogov za 10 nasmehov« pridružili tudi člani Lions klubov Pomurja

V letošnji akciji humanitarnega teka se pridružujejo tudi člani Lions klubov Ljutomer, Murska Sobota in Lendava

Prlekija-on.net, nedelja, 22. maj 2016 ob 14:11
Tečem, da pomagam

Tečem, da pomagam

Lionsi Pomurja se bodo teku, ki bo v Ljutomeru potekal v sredo, 25.5.2016 med 16.00 in 20.00 uro, pridružili ob 17. uri, na atletskem stadionu v športnem centru. Vabijo vas, da se jim pridružite tudi vi.

V letošnji akciji humanitarnega teka pod okriljem društva "Vztrajaj-Never Give up" se teku za dober namen – pomoči potrebnim, pridružujejo tudi člani Lions klubov Ljutomer, Murska Sobota in Lendava.

10 krogov je metafora. Nekateri razberejo iz naslova, da morajo preteči 10 krogov. Daleč od tega, saj ni nujno teči in ne nujno 10 krogov. Šteje že to, da prireditev počastite s svojim obiskom in naredite vsaj en krog na poljuben način. S tekom želijo člani Lions klubov Pomurja še bolj pokazati, kako pomembna in potrebna je humanitarna pomoč in spoštovanje do tistih, ki potrebujejo pomoč, ki so se zaradi stiske znašli v težkem položaju. Med njimi je veliko preveč otrok. Tako zbrana sredstva bodo Lions klubi Pomurja namenili pomoči potrebnim v svojih okoljih kjer delujejo, tako za družine kot posameznike.

Lionsi se strinjajo, kar so zapisali organizatorji. "Nasmeh je tisto, kar nas žene, da organiziramo ta dogodek. Namreč hvaležnost in veselje, ki ga prejemniki humanitarne pomoči vrnejo, je nepopisno."  Zato člani Lions klubov ponosno opravljajo svoje poslanstvo.

Pridite, POMAGAJMO skupaj.


Več v Šport