Vabljeni k sodelovanju na Prleškem večeru v Kopru

Organizator - EUROFEST brezplačno ponuja stojnice, oder, ozvočitev, reklamiranje...

Prlekija-on.net, četrtek, 9. junij 2016 ob 10:06
Prizorišče

Prizorišče

V Kopru se bo v začetku julija odvijal 24. EUROFEST - Evropski rokometni festival, del večernih prireditev je tudi »Slovenska tržnica«, kjer se predstavljajo slovenske pokrajine. Vabimo vas, da se udeležite »Prleškega večera«, ki bo v soboto, 2.7.2016 od 20.00 do 00.00 ure na Carpacciovem trgu pri Taverni v Kopru, oziroma slovenske tržnice, ki bo 5. in 6. julija zvečer na Pristaniški ulici. Prireditev je zanimiva tako za domačine kot tudi turiste, saj je to idealna priložnost za predstavitev slovenske Istre. V ta namen se Carpacciov trg in Pristaniška ulica opremi s stojnicami, kjer je omogočena predstavitev vaše ponudbe.

Vabljeni vsi Prleki dobre volje, da predstavimo Prlekijo na prleškem večeru: turistični ponudniki, rokodelci, izdelovalci spominkov, vinarji, čebelarji, oljarji, turistična društva, kulturna društva, folklora, glasbeniki, godci, kantavtorji, pevci, nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetiji s svojimi izdelki, ... skratka vsi, ki bi želeli predstaviti Prlekijo. Ni posebnih omejitev.

Organizator - EUROFEST brezplačno ponuja stojnice, oder, ozvočitev, reklamiranje... Prireditev se prične v soboto, 2. julija ob 20:00 in konča ob 00:00 (polnoči). Če bi bilo več interesentov, bi mogoče že lahko razstavljali in prodajali tudi dopoldan od 8:00 do 14:00.

Na stojnicah se seveda lahko tudi prodajajo vaši izdelki. Organizirajo tudi prevoz z avtobusom, če bo dovolj interesa, ki bi peljal zjutraj in se potem vračal ponoči po koncu prireditve proti domu. Prijave do 12. junija 2016 na e-mail TK.vrbnjak@gmail.com
info: 031 705 646

Več si lahko preberete na letaku, prijavnico pa najdete tukaj.


Več v Kultura in izobraževanje