»DOSOR-jeva vetrnica« v zadovoljstvo vseh

Pravi poletni festival v Radencih za vse generacije

Filip Matko Ficko, torek, 14. junij 2016 ob 17:06
Govori direktorica DOSOR-ja Mateja Hauser

Govori direktorica DOSOR-ja Mateja Hauser

Stanovalke in stanovalce DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, bodo skupaj z zaposlenimi, svojimi svojci, znanci in prijatelji ter najbližjimi sosedi že to nedeljo, 19. junija, »zavrteli« prvo prireditev letošnje »DOSOR-jeve vetrnice«, ki je kot prostočasna dejavnost prerasla že v pravi pravcati poletni festival. V nedeljo, 19. junija ob 15. uri, bodo na posebnem prireditvenem odru DOSOR-jevega dvorišča nastopili člani znane dalmatinske klape Solaris iz Šibenika.

O tem so organizatorji v DOSOR-ju, skupaj z direktorico Matejo Hauser, spregovorili na tiskovni konferenci v torek, 14. junija dopoldne. Tako bodo v mesecu juliju nastopili: 4.7.  Valter in Katja, 11.7. Adi Smolar, 18.7. Plesna šola Zeko in 25.7. Štajerski fakini. V mesecu avgustu jim bodo sledili: 1.8. Evgen Car s filmskim večerom »Srečen za umret«, 8.8. Rebeka Dremelj s skupino, 22.8. Budinska folklora in 29.8. Karaoke.  V zaključnem, tretjem mesecu »DOSOR-jeve vetrnice«, septembra, bodo nastopili: 5.9. Jasmina in Primož, 12.9. Ljutomerski oktet, Marko Kočar in Tadej Vesenjak, 19.9. Gorazd Žilavec in 26.9. za zaključek še Karaoke.

Organizatorji v DOSOR-ju so prepričani, da bo število 1200 lanskoletnih obiskovalcev letos preseženo, saj se »DOSOR-jeva vetrnica« kot neke vrste poletni festival v Radencih vrti v zadovoljstvo vseh. Zadovoljni pa bodo verjetno tudi nastopajoči, kajti vsakdo izmed njih bo prejel »DOSOR-jevo vetrnico«, ki jo ročno izdela DOSOR-jev stanovalec Maksimiljan Korošec.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje