Za Riverfest na Razkrižju vse nared

V petek bo od 17. ure naprej potekal RIVER BOOM, večer s samimi vrhunskimi izvajalci elektronske glasbe

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2016 ob 13:43
Riverfest Razkrižje

Riverfest Razkrižje

Ta konec tedna bo v Centru Zavirje na Razkrižju potekala dvodnevna prireditev Riverfest, kjer je že vse nared. V petek, 17. junija bo od 17. ure naprej potekal RIVER BOOM, večer s samimi vrhunskimi izvajalci elektronske glasbe. Timo G, DJ Kosta Radman, Sasha Mikac in ljubljanski duet The Lickerz.

V soboto pa poslastica za vse ljubitelje rock glasbe - RIVER ROCK s samimi vrhunskimi tribute bandi svetovnega kova. ZZ TOP tribute band the Trio, Led Zeppelin tribute by Kula, Bijelo dugme tribute band Pastiri, AC/DC tribute band Ballbreakers in REAL TRIBUTE BAND GUNS N ROSES Jailbreak.

Kot obljubljajo organizatorji, bo zadeva zares spektakularna tudi scensko. Kot se za tak dogodek spodobi, bodo na odru tudi razni efekti od laser showa in vse kar sodi zraven. Torej šotore v avto in žurat na Razkrižje.

Cena vstopnic je za tak program resnično ugodna. Za vsak dan posebej je vstopnica 5 evrov, za oba dneva, torej festivalska vstopnica, pa znaša le 8 evrov. Vstopnice lahko kupite tudi na prizorišču pred koncertom. Prireditev bo v vsakem vremenu, saj je na prizorišču postavljen tudi šotor.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij iz prizorišča v petek popoldan.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno