Predpoletno zaplesali v letošnje poletje

Oživitev DOSOR-jeve terase že pred poletno vetrnico

Filip Matko Ficko, nedelja, 19. junij 2016 ob 08:51
Junijski seniorski večer

Junijski seniorski večer

Pred dnevi smo poročali o tiskovni konferenci v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, ko so napovedali številne prireditve letošnjega poletnega festivala pod delovnim naslovom »DOSOR-jeva vetrnica«, ki se prične to nedeljo, 19. junija, popoldne z nastopom dalmatinske klape Solaris. Tako vemo, da se bo večina prireditev dogajala na posebnem prireditvenem odru na DOSOR-jevem dvorišču, a občinstvo bo številne dogodke spremljalo z DOSOR-jeve terase.

Vendar je DOSOR-jeva terasa »oživela« že tri dni prej, kajti na terasi so na tradicionalnem seniorskem junijskem večeru (na programu je vsak tretji četrtek v mesecu !) zaplesali stanovalke in stanovalci DOSOR-ja, kot tudi nekateri zunanji obiskovalci. Za sladkanje s pecivom je poskrbela po tradiciji stanovalka Ema Matijevič, za podporo plesnim petam pa je skrbel »one man band« Bojan Toplak iz Satahovec pri Murski Soboti. Ni pa manjkala niti kapljica domačega, da so lahko nazdravili prihajajočemu poletju in zabavnim večerom na prostem.

Kot animatorki seniorskega večera sta bili izredno uspešni DOSOR-jeva prostovoljka Marija Erveš in DOSOR-jevka Tatjana Geč, saj pravzaprav ni minila melodija brez plesa. K nekaterim melodijam in znanim pesmim so s svojimi glasovi pritegnili tudi udeleženci seniorskega večera. Ob glasbi, petju in plesu se je prijetno druženje pod dobrih treh urah zaključilo ob 21. uri.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno