Drugi dan Pomurskega športnega festivala veliko zanimanje požel nogomet na milnici

Potekala sta turnir v nogometu na milnici in veteranski nogometni turnir, ekipe pomurskih osnovnih šol pa so tekmovale v igri med dvema ognjema

Prlekija-on.net, sreda, 29. junij 2016 ob 13:05
Veliko zanimanje je letos ponovno požel nogomet na milnici

Veliko zanimanje je letos ponovno požel nogomet na milnici

Po uspešnem prvem dnevu je bil v torek na vrsti drugi festivalski dan na Pomurskem športnem festivalu. Zaznamovale so ga tri športne aktivnosti. Potekala sta turnir v nogometu na milnici in veteranski nogometni turnir, ekipe pomurskih osnovnih šol pa so tekmovale v igri med dvema ognjema.

Še posebej veliko zanimanje je letos ponovno požel nogomet na milnici, saj je tekmovalo kar deset ekip. Prvo mesto so osvojili Hotižani, drugo Laki Lu, tretje Maži bar, četrto mesto pa je pripadlo ekipi Zidarstvo Maučec.

Veteranskega nogometnega turnirja se je udeležilo šest ekip. Zmagali so Sebeborci, druga je bila Bistrica, tretji Ižakovci, četrto mesto pa so osvojili Beltinci.

V igri med dvema ognjema je prvo mesto osvojila ekipa Legende (OŠ Beltinci), drugo mesto je pripadlo ekipi Zmagovalci (OŠ Beltinci), tretja je bila ekipa Velika Polana (OŠ Velika Polana), četrto mesto je zasedla ekipa Real Madrid (OŠ Beltinci), peto mesto pa je pripadlo ekipi Miniončki (OŠ Beltinci).

Po pestrem torku pa so organizatorji v mislih že pri sredinem dogajanju, ko bodo potekali turnir v sumo nogometu, turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice in košarkarski turnir. Sreda pa bo tudi dan bolnih športov, saj se bodo predstavile ekipe kar treh judo klubov. Judo bodo najprej predstavili, nato pa bo potekalo tudi tekmovanje.


Več v Šport