Četrti dan Pomurskega športnega festivala igrali nogometni biljard

V petek bodo v sodelovanju z Anino zvezdico Pomurje v športnem parku Melinci zbirali različne pakete pomoči, pa tudi prostovoljne prispevke

Prlekija-on.net, petek, 1. julij 2016 ob 08:36
Nogometni biljard

Nogometni biljard

Da raznovrstne športne in plesne aktivnosti zanimajo zelo veliko ljudi, se je potrdilo tudi na četrtem festivalskem dnevu Pomurskega športnega festivala. Tekmovalcem so organizatorji največje pomurske športne prireditve so pripravili namizni biljard, 26. tradicionalno streljanje penalov, v sodelovanju s Plesno šolo Zeko pa so obiskovalce razmigali s plesnimi ritmi.

K temu dodajmo, da se je zaradi večjega števila prijavljenih ekip že v četrtek začel 26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu, ki se bo nadaljeval v soboto. A tudi tokrat niso pozabili na najmlajše: Bumerang Sreče je za njih izvedel bumerangastične ustvarjalnice in vodne dogodivščine, v katerih so najmlajši nadvse uživali. Drugič v tem tednu pa se je na festivalu s stojnico, na kateri so obiskovalci tudi poskusili zdrave športne prehranske dodatke, predstavila ekipa Oriflame.

Ena izmed dveh športnih novosti letošnjega Pomurskega športnega festivala je bil nogometni biljard. V zanimivi igri je prvo mesto osvojila Hana Perša, drugo mesto Jernej Kohek, tretje Andrej Žugelj, četrti pa je bil Dominik Titan.

V 26. tradicionalnem streljanju penalov je bil najboljši strelec Patrik Klujber. Drugo mesto je osvojil Samo Žalik, tretji je bil Sašo Balažic, četrto mesto pa je zasedel David Granfol.

V petek dobrodelna nogometna tekma ter Poskočni muzikanti in Ivan Zak
V petek se bo dogajanje začelo z dobrodelno nogometno tekmo, v kateri se bosta pomerili ekipi MNZ Murska Sobota in MNZLendava. Organizatorji namreč tudi letos niso pozabili na pomoči potrebne. Zato bodo v sodelovanju z Anino zvezdico Pomurje v športnem parku Melinci zbirali različne pakete pomoči, pa tudi prostovoljne prispevke. Te bo ŠD Meteor Melinci v obliki bona podaril Anini zvezdiciPomurje.

Zvečer pa bo čas za prvi koncertni večer letošnjega festivala. Nastopili bodo Poskočni muzikanti in Ivan Zak.

Podroben program Pomurskega športnega festivala je na voljo tudi na spletni strani www.pomurskisportnifestival.si.


Več v Šport