Na Pomurskem športnem festivalu množico zabaval Ivan Zak

Prvi so nastopili Poskočni muzikanti, ki so zbrano množico odlično ogreli, osrednji dogodek koncertnega dogajanja pa je bil nastop hrvaškega pevca Ivana Zaka

Prlekija-on.net, sobota, 2. julij 2016 ob 12:42
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

Petek je bil prvi koncertni dan Pomurskega športnega festivala. Prvi so nastopili Poskočni muzikanti, ki so zbrano množico odlično ogreli, osrednji dogodek koncertnega dogajanja pa je bil nastop hrvaškega pevca Ivana Zaka.

Športni park Melinci se je v večernih urah napolnil do zadnjega kotička, nepregledna množica pa je dolgo v noč pela, plesala in se zabavala ob zvokih omenjenih nastopajočih glasbenikov.

Popoldan so organizatorji v sodelovanju z Anino zvezdico Pomurjezbirali dobrodelna sredstva in pakete za pomoč pomurskim družinam in posameznikom. Pripravili so tudi dobrodelno nogometno tekmo med ekipama MNZ MS in MNZ Lendava.

Vendar so nogometno tekmo odigrali v nekoliko spremenjeni zasedbi, saj so iz MNZ MS le nekaj ur pred začetkom tekme sporočili, da njihove ekipe na tekmo ne bo. A organizatorji so neljub dogodek hitro rešili in sestavili svojo ekipo, ki je z ekipo MNZ Lendava odigrala omenjeno dobrodelno tekmo.

Sobota v znamenju 26. dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu, strelstva in glasbe
Že v četrtek začeti 26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu se bo na šesti festivalski dan nadaljeval. V popoldanskih urah se bodo udeleženci pohoda podali na pohod generacij, v športnem parku pa bo potekalo še tekmovanje v strelstvu na strelskem simulatorju Scatt. Tekmovanje bo vodil priznani športnik Robert Markoja.

In zvečer bodo za dobro glasbo na Pomurskem športnem festivalu poskrbeli Mladi Pomurci.

Program Pomurskega športnega festivala je na voljo tudi na spletni strani www.pomurskisportnifestival.si.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno