Predzadnji dan Pomurskega športnega festivala

Ta je bil v znamenju 26. tradicionalnega dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu, tekmovanja v strelstvu, pohoda generacij, zvečer pa tudi glasbe

Prlekija-on.net, nedelja, 3. julij 2016 ob 09:48
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

V Melincih se je v soboto odvil že šesti dan Pomurskega športnega festivala. Ta je bil v znamenju 26. tradicionalnega dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu, tekmovanja v strelstvu, pohoda generacij, zvečer pa tudi glasbe.

26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu se je sicer zaradi večjega števila prijavljenih ekip začel že v četrtek, zaključil pa se je danes. Prvo mesto je osvojila Pizzeria Venezia, drugi so bili MNK klub 75 Kotoriba (HRV), tretje mesto je pripadlo ekipi Okrepčevalnica Monika Bogojina, četrto mesto pa so zasedli Regentova. Priznanje za Fair Play je prejela ekipa Mokoš Bar Bakovci, naj vratar turnirja je Florijan Raduha (Pizzeria Venezia), naj igralec turnirja pa je Mario Paveli (MNK klub 75 Kotoriba). Prve tri ekipe so prejele tudi praktične nagrade, ki jih je podaril Proteini.si Shop Murska Sobota.

V sodelovanju z Robertom Markojo pa so na Pomurskem športnem festivalu izvedli tudi tekmovanje v strelstvu. Natančnost in zbranost v streljanju sta privabili veliko tekmovalcev, najboljši izmed njih pa so prejeli priznanja, prvih osem pa tudi praktične nagrade. Prvi trije so bili Mitja Špilak (1. mesto), Matej Plahut (2. mesto) in Vili Ferenc (3. mesto). Praktične nagrade je poklonil Oriflame.

Zvečer je bil ponovno čas za glasbo: tokrat so nastopili Mladi Pomurci.

V nedeljo športno društvo praznuje, nedelja je tudi tretji letošnji koncertni dan
Tudi za zadnji dan Pomurskega športnega festivala so organizatorji pripravili bogat program. Dopoldan bodo začeli s kratkim kulturnim programom, s katerim bodo obeležili 40-letnico Športnega društva Meteor Melinci. Opoldne bo nastopil Ansambel Toneta Rusa, zvečer pa bodo sedemdnevno festivalsko dogajanje zaključili z Ansamblom Horizont.

Program Pomurskega športnega festivala je na voljo tudi na spletni strani www.pomurskisportnifestival.si.


Več v Šport