Pri Sv. Tomažu pripravili Dan športa

Tekmovali so v košarki, met na koš za 3 točke, igranje tenisa, igranje odbojke na mivki in nogometni turnir med vasmi občine Sv. Tomaž

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. julij 2016 ob 12:45
Dan športa pri Sv. Tomažu

Dan športa pri Sv. Tomažu

V soboto, 2. julija, je v okviru 10. občinskega prznika občine Sv. Tomaž bilo orgnizirano nekaj športnih tekmovanj. Organizatorja tekmovanj sta bila Športno društvo Sv. Tomaž in Nogometni klub Sv. Tomaž. Vsa tekmovanja so potekala na igrišču Športni park Sv. Tomaž. Organizirana so bila nasednja tekmovanja: tekmovanje trojk v košarki, met na koš za 3 točke, igranje tenisa, igranje odbojke na mivki in nogometni turnir med vasmi občine Sv. Tomaž.

Najprej je potekalo tekmovanje trojk v košarki. Tekmovale so 3 ekipe: 2 ekipi iz Sv. Tomaža in gostje Škedenj bar iz Ljutomera. 1. mesto so osvojili gostje Škedenj bar Ljutomer, 2. mesto MARG iz Sv. Tomaža in 3. mesto Sončki iz Sv. Tomaža.

Potem je sledilo tekmovanje met na koš za 3 točke, kjer je bil najboljši Jure Hržič iz Sv. Tomaža. Nato je sledilo tekmovanje v igranju tenisa in tekmovanje v igranju odbojke na mivki. Pri tenisu so bili najboljši: 1. mesto Marko Kovačec 2. mesto Urban Goričan in 3. mesto Matej Žagavec. V igranju odbojke na mivki je tekmovlo 5 ekip iz Sv. Tomaža in okoliških vasi.
Najboljši so bili: 1. MI, 2. Junfi in 3. Albatrosi.

Popoldne je bil nogometni turnir med vasmi, kjer je tekmovalo 6 ekip. Najboljše prve tri ekipe so: 1. mesto Koračice, 2. mesto Lekarnarji-Tomaž1 in 3. mesto Ključarovci.

Ivan Tru​nk


Več v Šport