Oživela športna igrišča v Radencih

Počitniške aktivnosti za preko sto mladih, sodelovanje SV

Filip Matko Ficko, torek, 5. julij 2016 ob 13:50
4. rekreacija & Radenska noč

4. rekreacija & Radenska noč

Zavod za turizem in šport Radenci (direktorica Sonja Bily) ter Mladinsko društvo Vrelec Radenci (predsednik Martin Budja) sta organizatorja številnih prireditev v dneh od 5. do 9. julija, ki so jih naslovili »4. rekreacija & Radenska noč«. Prizorišča dogajanj bodo v glavnem na športnih igriščih pri Športni dvorani Radenci, vstopnin organizatorji ne predvidevajo.

Otvoritev je bila danes dopoldne ob 10. uri, ko se je organizatorjem prijavilo preko sto mladih, 15 več kot lani. Med 10. in 12. uro so potekale športne igre mladih v košarki, nogometu ter odbojki na mivki, po kosilu, od 13. do 16. ure, pa so bile še vodne igre z veveričko Muki v Zdravilišču Radenci. Popoldne po 16. uri bosta še turnirja v pikadu ter ročnem nogometu, ob 22. uri pa kino pod zvezdami: »Traktor, ljubezen in rock'n'roll«.

Jutri (sreda, 6. julija) dopoldne med 10. in 12. uro se ponovijo športne igre mladih v košarki, nogometu ter odbojki na mivki, med 13. in 16. uro pa bo organiziran pohod mladih z animatorji Zdravilišča Radenci in njihovo veveričko Muki. Popoldne po 16. uri bosta turnirja v namiznem tenisu in badmintonu, ob 22. uri pa kino pod zvezdami: »Stereotip«.

V četrtek, 7. julija dopoldne, med 10. in 12. uro so igre mladih v košarki, nogometu in odbojki na mivki, med 13. in 14. uro kreativna delavnica z zabavnimi kemijskimi poizkusi ter od 14. do 16. ure športne aktivnosti. Posebno zanimivost »Vojak 21. stoletja« bo med 13. in 16. uro predstavila Slovenska vojska (bivak, poligon in dejavnost vojaške policije). Popoldne ob 16. uri bo rekreativni turnir beach volleyball za rekreativce, ob 22. uri pa kino pod zvezdami: »Kajmak in marmelada«.

V petek, 8. julija, med 10. in 12. uro bodo športne igre mladih v košarki, nogometu ter odbojki na mivki, med 13. in 16. uro pa bo kreativna delavnica z animatorji Zdravilišča Radenci in njihovo veveričko Muki na temo Zdrav napitek. Popoldne ob 16. uri bo streetball turnir, a ob 19. uri se prične petkov koncert (sodi v okvir 4. Radenske noči): »BattleX«, »Koala Voice« in skupina »Niet«.

V soboto, 9. julija, se ob 10. uri pričneta za odrasle turnirja v beach volleyballu ter malem nogometu na travi. Zvečer ob 19. uri pa je predviden začetek velikega sobotnega koncerta (sodi v okvir 4. Radenske noči), kjer bodo sodelovali glasbeniki »Skupina Špirit« in »Mi2«.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport