Vetrnico zavrtela tudi Sara in Valter

Večer domačih in tujih skladb in pesmi za vse

Filip Matko Ficko, sreda, 6. julij 2016 ob 11:34
Nastopajoči par Sara in Valter

Nastopajoči par Sara in Valter

Na DOSOR-jevem poletnem odru se je v okviru poletnega festivala »DOSOR-jeva vetrnica« v ponedeljek, 4. julija, odvrtel večer domačih in tujih skladb in pesmi za vse: stanovalke in stanovalce DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, njihove svojce, kot tudi za vse ostale obiskovalke in obiskovalce vseh starosti.

Nastopila sta pevka Sara Koler Urbanič, ki jo je na klavirju spremljal Valter Klemenčič. Gre za mlada, vsestransko nadarjena, glasbenika, ki nastopata že od svoje rosne mladosti dalje. Sara je pričela s petjem v vrtcu, v osnovnošolskih in srednješolskih pevskih zborih, kot vokalistka pa ljubiteljsko nastopa z različnimi glasbeniki že tretje leto. V prihodnosti bo najverjetneje učiteljica glasbe, kajti študira glasbeno pedagogiko. Tudi Valter igra že od malih nog naprej, obvlada pa najmanj deset instrumentov, čeprav ni profesionalni glasbenik. Rad pa nastopa, ker ga vabijo na različne prireditve.

Tako je bilo tudi tokrat, ko so oba mlada glasbenika iz DOSOR-ja povabili k sodelovanju v programu letošnje poletne »DOSOR-jeve vetrnice«. Vabilo se je obrestovalo, z enournim koncertom sta Sara in Valter navdušila, poslušalke in poslušalci pa so izrekli pohvale.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46