Zbigovci gostijo V. Mariničev memorial

Igrajo tudi vojaki, policisti, vinarji, občinarji...

Prlekija-on.net, petek, 8. julij 2016 ob 11:26
Mariničev memorial 2014

Mariničev memorial 2014

V okviru 5. Mariničevega memoriala v malem nogometu, ki ga Vaško – kmečko društvo Prijatelj Zbigovci, v spomin na prehitro umrlega prijatelja in člana, na domačem igrišču pripravlja to soboto, 9. julija 2016, od 11. ure naprej, bo v večernem času odigran tudi mini ekshibicijski turnir, na katerem bodo nastopile najmanj štiri ekipe z nekaj atraktivnimi in veliko rekreacijskimi igralci malega nogometa.

Zraven bodo: Vinska reprezentanca Slovenije (aktualna evropska prvakinja), Ekipa pomurskih pravosodnih organov (okrožni in okrajni sodniki, okrožni in vrhovni tožilci ter odvetniki in notarji), Ekipa Slovenske vojske, Ekipa občinske uprave Gornja Radgona... Omenjene ekipe bodo medsebojno odigrale najmanj štiri tekme, da se kdo ne bi preveč utrudil, vsekakor pa lahko pričakujemo lepe in zanimive dvoboje ter seveda atraktivne poteze.

Torej se v soboto, 9. julija izplača obiskati Zbigovce, kajti praktično celi dan, pred omenjenim ekshibicijskim turnirjem, ter tudi po njem bo potekal tradicionalni turnir številnih lokalnih ekip.


Več v Šport