Društvo računovodskih in finančnih delavcev Ljutomer bo naslednje leto praznovalo 40 let uspešnega delovanja

Vsako leto organizirajo tudi enodnevni izlet po Sloveniji, tokrat jih je pot vodila na Gorenjsko

Prlekija-on.net, petek, 8. julij 2016 ob 14:13
Člani in članice na Gorenjskem

Člani in članice na Gorenjskem

Društvo računovodskih in finančnih delavcev Ljutomer je prostovoljna in strokovna društvena organizacija računovodske in finančne stroke, ki je bilo vpisano v register 23.09.1977 in bo naslednje leto praznovalo 40 let uspešnega delovanja. Vključeno je v Zvezo računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije, trenutno pa šteje društvo 74 članov.

Namen društva je skrb za izobraževanje članov z organiziranjem predavanj in seminarjev ter izmenjava izkušenj s področja računovodstva in financ. V preteklih letih so bili organizirani seminarji skupaj z ostalimi društvi iz Pomurja, vendar pa za te ni več tolikšnega zanimanja.

V okviru dejavnosti društvo skrbi tudi za krepitev medsebojne povezanosti ter razvedrilo članov z organiziranjem izletov. Vsako leto organizirajo enodnevni izlet po Sloveniji pa tudi v sosednje države. Tokrat jih je pot vodila na prelepo Gorenjsko do Mojstrane - Zelencev - Planice - Vrbe in Bleda. Izleta se je udeležilo 47 članov. Poleg lepega sončnega vremena jih je spremljalo oblilo dobre volje in razpoloženja. Tako so se polni lepih vtisov v poznih večernih urah vrnili v našo Prlekijo.

Poslanstvo društva je tudi, da si pridobijo čim več novih članov, predvsem mladih iz računovodske stroke in vseh, ki želijo postati njihovi člani.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje