Po enoletnem premoru, se je Hidroraid spet vrnil v Prlekijo

Zbrali so se ljubitelji Citroënov iz Hrvaške, Avstrije, Srbije, Nemčije, Madžarske, Švice in Slovenije

Branko Košti, nedelja, 10. julij 2016 ob 09:08
14. Hidroraid v Prlekiji

14. Hidroraid v Prlekiji

V Bodislavcih pri Mali Nedelji so se ob koncu tedna, po enoletnem premoru, spet zbrali lastniki in ljubitelji vozil Citroën, katera so opremljena z edinstvenim sistemom vzmetenja, hidropnevmatiko, ki omogoča udobno vožnjo, saj zagotavlja vedno enako razdaljo od tal, vozila pa se morajo pred speljevanjem dvigniti.

Letošnji, že 14. Hidroraid v organizaciji Citroën kluba Slovenije, sekcije Prlekija, je bil posvečen Citroënu C5, kateri letos slavi 15 let.

Za 250 gostov iz Hrvaške, Avstrije, Srbije, Nemčije, Madžarske, Švice in Slovenije, kateri so se v Bodislavce pripeljali s približno 100 vozili, so organizatorji vse dni druženja, od četrtka do nedelje, pripravili raznovrsten program za vse generacije. Tako so si lahko ogledali mlin na veter na Stari Gori, Park 1. slovenskega tabora v Ljutomeru, tekli na hidroteku, na samem prizorišču pa so se odvijale številne družabne igre za male in velike, bolšji sejem, seveda pa je bilo tudi obilo pristnega in sproščenega druženja starih in novih prijateljev Citroëna ter seveda dober žur z rock glasbo.


Več v Družabno