Okušali vina iz tekmovalnega programa Grossmannovega festivala

Mnenje k vzorcem je podal glavni gost vinskega programa Nick Gee, na dogodku pa je bila prisotna tudi aktualna Slovenska vinska kraljica Sara Stadler

Prlekija-on.net, četrtek, 14. julij 2016 ob 20:32
Javna degustacija vin 12. Grossmanna

Javna degustacija vin 12. Grossmanna

V četrtek, tretji dan 12. Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina, je v atriju Mestne hiše potekala javna degustacija vin iz tekmovalnega programa, na kateri je svoje strokovno mnenje k vzorcem podal glavni gost vinskega programa na letošnjem festivalu Nick Gee, na dogodku pa je bila prisotna tudi aktualna Slovenska vinska kraljica Sara Stadler.

V letošnjem tekmovalnem programu za Vinskega šampiona Hudega mačka sodelujejo Vinakoper (Cabernet Sauvignon Capo d'Istria), P&F Jeruzalem (Rumeni muškat Jeruzalem Ormož in Polsladka penina Ljutomerčan), Gönc vinarstvo (Merlot), Turistična kmetija Hlebec (Nosferatu), Vinogradništvo družina Kos (Ranfol), Vinoreja Kaučič (Šipon) in Radgonske gorice (Zlata Radgonska penina - zelo suho).

Vse dni festivala so tekmovalna vina na voljo obiskovalcem festivala na posebni stojnici na Glavnem trgu v Ljutomeru med 20. in 1. uro. Vina so naprodaj tudi v Enoteki v Mestni hiši v Ljutomeru.


Več v Družabno