Dopustovali so v istrskih termah in v Novemgradu

Prav gotovo gre za poceni, brezskrben, vsebinsko bogat, ter družaben poletni oddih, kjer so še tako vroči dnevi prekratki za vsa doživetja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. avgust 2016 ob 08:16
Zadovoljstvo in lepi spomini tega poletnega oddiha je zagotovo največ kar je vsak posameznik odnesel

Zadovoljstvo in lepi spomini tega poletnega oddiha je zagotovo največ kar je vsak posameznik odnesel

Že vrsto let nekako tradicionalno Turistična agencija Dejana Dvoršaka iz Lomanoš omogoča in organizira nepozabni dopust, na katerem popelje svoje potnike-dopustnike v brezskrbne počitniške dni. Tudi letos so v prvem tednu v mesecu avgustu pripravili in jih popeljali na nepozabne počitniške dni v Istrske Terme in na Jadransko morje v mesto Novigrad na Hrvaškem.

Prav gotovo gre za poceni, brezskrben, vsebinsko bogat, ter družaben poletni oddih, kjer so še tako vroči dnevi prekratki za vsa doživetja. Udeleženci tega počitniškega tedna, predvsem je šlo za Radgončane in nekaj tudi iz širšega Pomurja so po besedah zadovoljstva predvsem izpostavili družabnost, veselje, gostoljubnost, ter dobro hrano ki jih je spremljala te dni. Dobre volje, sproščenega vzdušja in smeha zagotovo ni zmanjkalo, posebno še ne ob večerih za katere sta poskrbeli z družabnimi, ter šaljivimi igrami Silva in Ida, ter harmonikar, ki je poskrbel  tudi, da se je tudi zaplesalo. Da pa dan ne bi bil enak dnevu in da ne bi bilo preveč poležavanja in kopanja v morju in bazenih v termah je bil tudi organiziran izlet v staro zgodovinsko Istrsko mesto Motovun, ki leži ne daleč od Istrskih Term. Mesto Motovun, se je razvilo na mestu iz prazgodovinske utrdbe v 10. in 11. stoletju, ko so kraju gospodovali poreški škofje in patriarhi iz Ogleja. Ob vrnitvi pa so si ogledali tudi obmorske kraje, od Umaga pa vse do mejnega prehoda Sečovlje, ter ob Slovenski obali od Portoroža do Kopra.

Zadovoljstvo in lepi spomini tega poletnega oddiha je zagotovo največ kar je vsak posameznik odnesel, ter dodal v svoj mozaik življenja. Na T.A. Dejana Dvoršaka iz Lomanoš, pa obljubljajo da tudi v prihodnje ne bodo razočarali svojih potnikov, ter jim v bodoče ponudili vedno kaj novega in zanimivega.

Marjan Slavič


Več v Družabno