Z vlečenjem z vozili skušali odtujiti bankomat

Policisti in kriminalisti v zvezi s tem dejanjem iščejo tri romunske državljane, ki so bili med begom s kraja kaznivih dejanj opaženi v gozdu

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. avgust 2016 ob 22:31
Policija

Policija

V ponedeljek, 8. avgusta, malo po 2. uri zjutraj, je več neznanih storilcev skušalo odtujiti bankomat v trgovini Interspar na Arbajterjevi ulici na Ptuju. Tatvino so skušali izvršiti z vlečenjem z vozili, vendar jim to ni uspelo. Policisti so zavarovali širše območje kraja kaznivega dejanja in še vedno opravljajo ogled kraja dejanja in preglejujejo okolico. Pomoč jim nudi tudi policijski helikopter.

Policisti in kriminalisti v zvezi s tem dejanjem iščejo tri romunske državljane, ki so bili med begom s kraja kaznivih dejanj opaženi v gozdu na območju Krčevine pri Vurberku. Možno je, da uporabljajo osebni avtomobil znamke Audi A6, temne barve, starejše izdelave, z veliko verjetnostjo romunskih registrskih številk.

Vse občane ki bi karkoli vedeli o tem dejanju, opisanem vozilu ali če so opazili kakršnekoli sumljive osebe, ki bi lahko bile povezane s tem kaznivim dejanjem, prosijo, da nemudoma pokličejo policijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika