Na Tratah deset novih obrazov

Pri ŠNK Radgona deset novih igralcev članskih vrst, nekaj povratnikov in nekaj popolnih novincev

Prlekija-on.net, torek, 9. avgust 2016 ob 09:32
Začenja se nova sezona

Začenja se nova sezona

Ta praznični konec tedna se bo uradno začela nova tekmovalna sezona za nogometaše ŠNK Radgona, in sicer v enajstih selekcijah. Tekme prvega kroga pokala bodo namreč odigrali mladinci U-19 (na Tratah v soboto, 13.8. ob 17. uri), in sicer proti vrstnikom NK Lušt Beltinci. Člani A ekipe bodo v nedeljo (14.8. ob 17. uri) gostovali v soboški Fazaneriji pri veteranski ekipi Mure, člani ekipe B pa na praznični ponedeljek (15.8. ob 18. uri) gostujejo v Ižakovcih. Teden dni pozneje pa se že začenjajo prvenstvene tekme. V I. MNL Murska Sobota, bo ŠNK Radgona gostila ekipo Aluvar Gančani, v II. MNL Murska Sobota, pa bo ŠNK Radgona B gostovala na Cankovi.

Mimogrede, NK Radenci Slatina v 1. kolu gostuje v Dokležovju, NK Apače pa gosti Romo iz Vanče vasi.

Po končanem prestopnem roku, kaže omeniti, da je pri ŠNK Radgona deset novih igralcev članskih vrst, nekaj povratnikov in nekaj popolnih novincev, in sicer: Damjan Potisk, Mitja Adam, Miha Cvetko, Marko Horvat, Srečko Sterniša, Borut Bračič, Tilen Pintarič, Marko Kocbek, Denis Senekovič in Matej Slana.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport