Do oviratlona v Prekmurju le še mesec dni

Proga drugega prekmurskega oviratlona bo dolga 10 kilometrov, na njej bo 23 ovir, prijave pa so cenejše do 31. avgusta

Prlekija-on.net, četrtek, 11. avgust 2016 ob 10:14
Oviratlon Murska Sobota

Oviratlon Murska Sobota

Za vse izzivov in adrenalina željne bo že čez mesec dni priložnost, da ob Soboški kamešnici preizkusijo, iz kakšnega testa so. V Prekmurje se namreč 10. septembra vrača oviratlon, ki je na lanski premierni izvedbi navdušil tako udeležence kot številne gledalce. Organizatorji zagotavljajo, da bo tako tudi letos. »Že sama trasa ob Soboški kamešnici in v Pomgradovem peskokopu je za organizacijo osebne preizkušnje, kot je oviratlon, idealna: voda, peščene sipine, ogromne količine blata in ne nazadnje lepote Prekmurja. Temu bomo dodali naše ovire, med njimi nekatere povsem nove, ki jih lani še ni bilo, in poskrbeli za dobro vzdušje,« obljublja Luka Ravnič, predsednik Športnega društva Oviratlon.

Proga drugega prekmurskega oviratlona bo dolga 10 kilometrov, na njej bo 23 ovir, na katerih bodo oviratlonci preizkusil tako svoje telesne kot psihične sposobnosti ter dokazali, da je s trudom, z odločnostjo in v timskem duhu mogoče premagati še tako zahtevne izzive.

Cenejše prijave do 31. avgusta
Organizatorji prijave prek spletne strani www.oviratlon.si zbirajo vse do 5. septembra, priporočljiva pa je prijava do 31. avgusta, ko je prijavnina 30 evrov (v zadnjih dneh bo pet evrov višja).

Tudi letos za dober namen
Oviratlonci bodo tudi letos en evro od vsake plačane prijavnine na Oviratlon Prekmurje podarili otrokom in mladostnikom v Kriznem centru za mlade Murska Sobota. Lani so sredstva namenili za nakup sobnega kolesa, s pomočjo katerega so lahko otroci športno aktivni v hladnejših in deževnih dneh, letos pa bo krizni center s pomočjo donacije kupil opremo za dekliško in fantovsko spalnico.


Več v Šport