Štajerski Brendi se je podal tudi v narodnozabavne vode

Renato Leber - Štajerski Brendi je predstavil skladbo Poročna v narodnozabavni izvedbi

Prlekija-on.net, sobota, 3. september 2016 ob 08:47
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Glasbenik Renato Leber, ki si je nadel vzdevek Štajerski Brendi in je izdal že enajst zgoščenk, te dni predstavlja novo skladbo. Tokrat se je podal tudi v narodnozabavne vode. Pesem z naslovom Poročna je v celoti delo Štajerskega Brendija, pod aranžma pa se je podpisal njegov glasbeni prijatelj Jože Vučko.

Ker je narodnozabavna zvrst Štajerskemu Brendiju všeč in tudi zelo blizu, pravi, da bo v kratkem posnel v narodnozabavni verziji še eno njegovo starejšo skladbo Naj oropam banko. Ti dve skladbi pa nista njegovi edini v narodnozabavni zvrsti; pred leti je v tem stilu že posnel skladbo Moja ti Slovenija, katera je priljubljena med njegovimi prijatelji in tudi med poslušalci. Zadnja skladba Poročna napoveduje izzid dvojnega albuma z naslovom THE BEST OF. Na albumu bo poleg novih skladb še nekaj največjih uspešnic iz preteklih zgoščenk. Album bo izšel meseca oktobra.

Štajerski Brendi v kratkem načrtuje tudi snemanje prvega videospota, s čimer bo razveseli predvsem svoje oboževalce, obenem pa se predstavil širšemu občinstvu.


Več v Glasba in film