Prikupna psička - terapevtka Lina v mladinsko-družinskem centru

Predavala je podpredsednica Športnega kinološkega društva Ljutomer-Križevci in lastnica psarne, predana kinologinja Petra Pleh

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. september 2016 ob 08:23
Predavanje o psih v MCP

Predavanje o psih v MCP

Nedavno je bilo realizirano v MCP predavanje o psih v izvedbi podpredsednice Športnega kinološkega društva Ljutomer-Križevci in lastnice psarne, predane kinologinje Petre Pleh. Nazorno se je prikazala vzreja teh nepogrešljivih domačih ljubljenčkov, govora je bilo o problemih pri vzgoji psov, nabavi ustrezne prehrane in o vsem mogočem kar se tiče življenja štirinožnih človekovih prijateljev.

Prisotni so si ogledali tudi vsa priznanja in kolajne, ki jih je pridobila psarna kinologinje Petre, preko diaprojekcije pa je bilo vso njeno razlaganje še dodatno dobro popestreno. Za vse dodatne informacije se zainteresirani lahko tudi direktno obrnejo na kinologinjo Petro in sicer: gsm: 031 229 591; e-mail: pleh.petra@gmail.com.

Po tem teoretičnem delu pa bo sedaj še organiziran v soboto, 10. septembra ob 17. uri na območju kompleksa MCP na Spodnjem Kamenščaku praktični prikaz šolanja psov. Zanimiv dogodek, nedvomno vreden vašega obiska.

Nina Stegmüller, mag. psih.
foto: Rudi Stegmüller, Drago Vaupotič


Več v Kultura in izobraževanje