Kdo se skriva pod masko Killer Clowna v House of Horrors?

Eden izmed likov v hiši je tudi Killer Clown, ki je od časa odprtja hiše, nagnal strah v kosti že preko tisoč obiskovalcem. Vas zanima, kdo se skriva pod masko? Potem si oglejte video.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. september 2016 ob 11:32
Killer Clown v House of Horrors

Killer Clown v House of Horrors

Pri Gornji Radgoni se je pred časom odprl House of Horrors, česar podobnega pri nas še ni bilo. Hiša je sestavljena iz devetih prostorov, v katerih lahko srečate vse najbolj znane like iz grozljivk in se z njimi soočite iz oči v oči in jih spoznate v vsej svoji grozi.

Eden izmed likov v hiši je tudi Killer Clown, ki je od časa odprtja hiše, nagnal strah v kosti že preko tisoč obiskovalcem. Vas zanima, kdo se skriva za masko? Potem si oglejte spodnji video.

Hkrati pa ne pozabite, da se bo tam od 28. do 31. oktobra odvijal velik spektakel, Halloween. Zabava, živa glasba, kjer bo nastopil Mišo Kontrec s skupino, izbor naj domiselne čarovnice in podelitev nagrade v višini 500 evrov. Potekala bo spektakularna predstavitev novega lika, ki bo v hiši. Ta prihaja iz najstrašnejših in najmračnejših globin sveta. Na prizorišču bo tudi adrenalinska ekipa Survivor iz POP TV.

Vstopnice so v prodaji na eventim.si, mojekarte.si in simobil.klub po predprodajni ceni 11.60 evra. Redna cena je 15 evrov. V ceno vstopnice je vključena tudi pijača in donuts krofki. Predprodaja vstopnic je do 28. oktobra, 29. oktobra pa so vstopnice na voljo samo na blagajni House of Horrors.

Za brezplačno vstopnico pa lahko sodelujete tudi v naši nagradni igri.


Več v Zanimivosti