V Ljutomeru posneli priljubljeno oddajo Slovenski pozdrav

Oddajo Slovenski pozdrav, ki jo vodita Darja Gajšek in Blaž Švab, so snemali v četrtek, 15. septembra v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru

Prlekija-on.net, petek, 16. september 2016 ob 12:16
Slovenski pozdrav v Ljutomeru

Slovenski pozdrav v Ljutomeru

Priljubljena oddaja Slovenski pozdrav se na male zaslone vrača jeseni, saj so pričeli s snemanjem novih oddaj na šestih lokacijah. Prvi je bil na vrsti Ljutomer in sicer so oddajo, ki jo vodita Darja Gajšek in Blaž Švab, snemali v četrtek, 15. septembra, v razprodani športni dvorani ŠIC.

V Ljutomeru so med drugim nastopili Modrijani, Stil, Ansambel Saša Avsenika, Štrk, Alfi Nipič in njegovi muzikanti, Vihar, Zaka pa ne, Naveza, Pajdaši, Pogum, Murni, Zadetek, Prleški kvintet, Tanja Žagar, Marko Vozelj & mojstri, Alya, Perpetuum Jazzile, Pihalni orkester KD Ivan Kaučič ter številni drugi.

V Ljutomeru so posneli dve oddaji, ki bosta na sporedu RTV Slovenija 7. in 14. oktobra, v vsaki oddaji pa je imel en ansambel, ansambel Pogum in ansambel Saša Avsenika, po določilu županje Občine Ljutomer, mag. Olge Karba, nalogo, da je v Ljutomeru zbiral dele naloge in odkrival znamenitosti Ljutomera.

Spodaj si lahko ogledate utrinke iz snemanja, celotne oddaje pa si boste lahko ogledali v oktobru na televiziji.

Foto: Marjan Dovečar


Več v Družabno