Z osebnim vozilom zletel s ceste

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ormož in PGD Ljutomer, ki so enega ponesrečenca morali tudi s tehničnim posegom izrezati iz vozila

Prlekija-on.net, petek, 16. september 2016 ob 23:28
Prometna nesreča Radomerje - Žerovinci

Prometna nesreča Radomerje - Žerovinci

V petek, 16. septembra, nekaj po 22. uri, se je na relaciji Ljutomer - Žerovinci, v »Kačurah«, zgodila prometna nesreča, kljer je bilo udeleženo eno osebno vozilo.

Po neuradnih podatkih je voznik vozil iz smeri Radomerja proti Žerovincem, kjer je zaradi domnevno neprilagojene hitrosti zapeljal s cestišča in končal v obcestnem jarku. Vozilo je pri tem peljalo nekaj deset metrov po bankini in jarku ter končalo za odbojno ograjo prevrnjeno na streho. Cestišče je v tem času bilo tudi mokro in spolzko.

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ormož in PGD Ljutomer, ki so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, enega ponesrečenca pa so morali tudi s tehničnim posegom izrezati iz vozila. Ponesrečence so oskrbeli reševalci NMP Ljutomer. Voznik in sopotnik sta se v nesreči telesno poškodovala, enega so prepeljali v bolnišnico.

Cesta je na tem odseku bila okoli dve uri popolnoma zaprta.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Policija

V Veržeju obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila

ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 07:41
Posredujejo gasilci

Zagorelo na deponiji v Lenartu

nedelja, 20. oktober 2019 ob 19:22