En delavec padel s prikolice, drugega povozil viličar

V ponedeljek so se v naši okolici zgodile tri delovne nesreče

Prlekija-on.net, torek, 11. oktober 2016 ob 10:53
Reševalno vozilo v Godemarcih

Reševalno vozilo v Godemarcih

V ponedeljek, 10. oktobra, so se v naši okolici zgodile tri delovne nesreče. Okoli 15. ure, je v naselju Godemarci, v občini Ljutomer, delavec padel s prikolice. Na kraju dogodka so ga oskrbeli reševalci NMP Ljutomer ter ga z reševalnim vozilom, prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

Okoli 17. ure je na Zagrebški cesti na Ptuju v proizvodnem obratu viličar povozil delavca. Poškodovanega delavca so na kraju oskrbeli reševalci NMP Ptuj in ga prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Ptuj.

Že v jutranjem času pa je stroj v enem od podjetij na območju Policijske postaje Ptuj, med delom stisnil prste desne roke 32-letnemu delavcu. Ob tem se je hudo telesno poškodoval. Zdravniško pomoč je v UKC Maribor poiskal sam.

Policisti so ugotovili, da delavec ni upošteval navodil za delo in je za nesrečo odgovoren sam. O nesreči je bila obveščena pristojna inšpektorica za delo, policisti pa bodo o svojih ugotovitvah podali poročilo pristojnemu tožilstvu.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Policija

V Veržeju obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila

ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 07:41
Posredujejo gasilci

Zagorelo na deponiji v Lenartu

nedelja, 20. oktober 2019 ob 19:22