V Gornji Radgoni so upokojenci balinali za pokal občine Gornja Radgona

Tekmovanje je potekalo v okviru praznovanja 21. praznika občine Gornja Radgona

Branko Košti, torek, 11. oktober 2016 ob 18:11
Balinanje v DSO Gornja Radgona

Balinanje v DSO Gornja Radgona

Na dveh stezah balinišča ob Domu starejših občanov v Gornji Radgoni, je v četrtek, 6. oktobra, 6 ženskih in 8 moških ekip upokojencev iz celotnega Pomurja, tekmovalo za pokal občine Gornja Radgona.

Tekmovanje je v okviru praznovanj 21. praznika občine organiziralo Društvo upokojencev Gornja Radgona, zato sta ob koncu pokale prvouvrščenim ekipam podelila predsednica in podpredsednik DU Gornja Radgona Inge Ivanek in Konrad Niderl, vse ostale ekipe pa so prejele priznanja za sodelovanje.

Med ženskimi ekipami so tekmovalke dosegle naslednja mesta: 1. DU Lendava, 2. DU Bakovci, 3. DU Černelavci, 4. Bodonci-Brezovci-Zenkovci, 5. DU Murska Sobota in 6. DU Gornja Radgona. Moške ekipe so dosegle naslednje rezultate: 1. DU Gornja Radgona, 2. DU Lendava, 3. Medobčinsko društvo invalidov Gornja Radgona, 4. DU Bakovci, 5. DU Černelavci, 6. DU Murska Sobota, 7. DSO Gornja Radgona in 8. DU Bodonci-Brezovci-Zenkovci.

Organizatorji, člani DU Gornja Radgona, so poskrbeli za nadomestitev izgubljene tekočine in energije med tekmovanjem in okrepčilo v obliki peciva in kave, kar članice društva, v kuhinji doma pa so pripravili odlično kosilo.


Več v Šport