Druženje starejših občanov krajevne skupnosti Mala Nedelja

Druženje sta pripravili Občina Ljutomer in KS Mala Nedelja ob sodelovanju KO RK Mala Nedelja

Branko Košti, nedelja, 16. oktober 2016 ob 10:07
Srečanje starejših KS Mala Nedelja

Srečanje starejših KS Mala Nedelja

V soboto, 15. oktobra so se pri Mali Nedelji na vsakoletnem druženju zbrali krajani te krajevne skupnosti, starejši od sedemdeset let.

Blizu osemdeset se jih je zbralo v prostorih Gostilne Slekovec, kjer so jih pričakali najmlajši krajani, učenci OŠ Mala Nedelja in jim za dobrodošlico, pod vodstvom upokojene učiteljice Danice Potrč, pripravili prisrčen, glasbeno obarvan kulturni program. V imenu organizatorjev sta jim besede zahvale in vzpodbude namenila predsednik KS Mala Nedelja Viljem Vajda in podžupan Občine Ljutomer Janko Špindler. Slednji je povedal, da je cilj tovrstnih srečanj sporočiti starejšim, da niso pozabljeni s strani lokalne skupnosti, ter da še kako potrebujejo njih in njihove vsestranske dolgoletne življenske izkušnje, tudi pri vodenju občine.

Najstarejša udeleženca, Tiliko Kolarič, katera je krepko zakorakala v devetdeseto leto življenja in Andreja Jerebiča, sta predsednik in podžupan obdarila s priložnostnim darilom, vsi udeleženci pa so od članic KO RK Mala Nedelja prejeli lično izdelane spominke, ki jih je izdelala Danica Potrč.

Druženje se je nadaljevalo s kosilom in prijateljskim klepetom, za dobro razpoloženje in tudi za kakšen ples pa je skrbel mladi mojster na frajtonarici Tadej Murkovič.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje