Ljutomer ponovno na Fazaneriji premagal Muro

NŠ Mura - Avto Rajh Ljutomer 1:2 (1:2)

Prlekija-on.net, nedelja, 16. oktober 2016 ob 17:56
Avto Rajh Ljutomer, se je v nedeljo, 16. oktobra, v 9. krogu 3. SNL - vzhod, odpravil na gostovanje k visokoleteči Muri, ki letos ne skriva ambicij, da se povzpne ligo višje. A jim je tokrat na Fazaneriji ponovno nasproti stal Ljutomer, kateremu niso bili kos, kot že letos aprila v tekmi prejšnje sezone.

Ljutomer je zmagal z rezultatom 2:1, vsi goli pa so bili doseženi že v prvem polčasu. Muraši so sicer povedli v 19. minuti, ko je zadel Amadej Maroša, a je Ljutomeru uspel preobrat še do konca polčasa. V 28. minuti je zadel Rok Kocuvan, mož odločitve pa je ponovno bil Luka Ciglarič, ki je v 42. minuti zadel iz enajstih metrov.

Ljutomer je sicer tekmo končal z dvema igralcema manj, saj sta v zaključku tekme bila izključena Kocuvan v 90. minuti in Matjaž Hriberšek v 97. minuti, kar pa Muri ni kaj dosti pomagalo.

Ekipi sta se v Murski Soboti pomerili že pred desetimi dnevi v pokalu, kjer je Mura slavila s 5:2.

Black Gringosi želeli drese in pogovor
Muri v zadnjih krogih ne gre nič po načrtih, saj so iz rok izpustili precej točk, tudi na domačem igrišču, po porazu proti Ljutomeru pa so igralce po tekmi v slačilnici hoteli "obiskati" tudi člani navijaške skupine Black Gringos, a do pogovora na koncu ni prišlo. Že pred tem pa so od nogometašev zahtevali, da slečejo drese.

Tudi po prejšnjem Murinem porazu proti Ljutomeru, je tekma imela še "tretji polčas", saj je poraz Mure takrat "odnesel" Murinega trenerja Franca Cifra, novi trener pa je postal zdajšnji Franc Fridl ml. Tokratna zgodba bo epilog dobila verjetno v prihodnjih dneh.

NŠ Mura - Avto Rajh Ljutomer 1:2 (1:2)
400; Maroša 19.; Kocuvan 28., Ciglarič 42. (11-m)

NŠ Mura: Luk Aleš, Karas Mihael (62./Kurež Robert), Tomažič Šeruga David, Maroša Amadej, Nemec Tilen (69./Kolar Tim), Vaš Arpad, Lukač Borut, Celec Saša, Kisilak Niko, Šalamun Luka, Atanasov Darko; trener: Fridl Franc ml.

Avto Rajh Ljutomer: Lovrenčič Tjaž, Bertalanič Nino, Kocuvan Rok, Hriberšek Matjaž, Vinkovič David, Ciglarič Luka (72./Semenič Tilen), Munda Primož (67./Panič Primož), Brumen Alen, Kardinar Niko, Markovič Tomaž, Šumak Žiga (62./Bogdan Tadej); trener: Zemljič Boštjan


Več v Šport