Bioterme so tudi letos Naj kopališče v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč

Tako kot lani, so si tudi letos prvo mesto in naziv »Naj kopališče« v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč prislužile Bioterme Mala Nedelja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. oktober 2016 ob 09:35
Bioterme

Bioterme

Tudi letos, že 26. leto zapored, je šest slovenskih radijskih postaj in spletna stran www.dj-slovenija.si, v sodelovanju z RTV Slovenija, zbiralo glasove gostov slovenskih kopališč za akcijo »Naj kopališče« v kar šestih kategorijah.

Tako kot lani, so si tudi letos prvo mesto in naziv »Naj kopališče« v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč prislužile Bioterme Mala Nedelja. V Biotermah se ob tem iskreno zahvaljujejo vsem obiskovalcem za izkazano zaupanje. Tretje mesto so v tej kategoriji zasedle Terme Banovci.

Kot prejšnja leta, so tudi tokrat sodelovala kopališča v šestih kategorijah - mala, velika in srednja termalna kopališča, letna in naravna kopališča ter pokrita bazenska kopališča. Za najboljša slovenska kopališča je letos glasovalo nekaj več kot 33.400 kopalcev.

Nastaja glamping Zelena vas Bioterme
V Biotermah pa bo obiskovalcem predvidoma naslednje leto, na voljo nova ponudba, saj tam nastaja glamping destinacija Zelena vas, o čemer smo pisali pred kratkim. S tovrstno ponudbo želijo gostom ponuditi edinstven koncept doživetja, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave, prav tako pa bodo Bioterme s tem postale prve terme v Sloveniji s tovrstno ponudbo.


Več v Zanimivosti