Šicova noč 2016 malo drugače

Popoldan bo tradicionalno tekmovanje v kuhanju tačovice, zvečer pa bodo za veselico poskrbeli ansambel Roka Žlindre, skupina Kingston in grupa Vigor

Prlekija-on.net, torek, 18. oktober 2016 ob 14:01
2. Šicova noč

2. Šicova noč

Na Martinovo soboto, 12. novembra 2016, bo v Ljutomeru potekala 2. Šicova noč. Ob in v dvorani Športno-izobraževalnega centra (ŠIC) v Ljutomeru bo pestro od zgodnjega popoldneva do poznih nočnih ur. V sodelovanju z Društvom za promocijo Prlekije bo ob dvorani najprej tradicionalno tekmovanje v kuhanju tačovice. Tekmovanje je v minulih letih privabilo številne ekipe, ki so se lotile kuhanja te zanimive, za prleške kraje tradicionalne jedi.

Po razglasitvi rezultatov tekmovanja v kuhanju tačovice se bo dogajanje preselilo v dvorano ŠIC. V ambientu, ki bo spominjal na pravo veselico, saj bodo v dvorani nameščene mize in klopi, se bodo obiskovalci lahko zavrteli ob taktih ansambla Roka Žlindre, skupine Kingston in grupe Vigor.

Vstopnice za nepozaben Martinov večer na 2. Šicovi noči so že v prodaji v lokalu Šic bar cafe in jih do 31.10.2016 dobite le za 10,00 EUR.


Več v Družabno