Zelo uspel sobotni dalmatinski popoldan

Predstavitev dopusta, ribe na žaru in klapa Solaris

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 24. oktober 2016 ob 21:49
Dalmatinski popoldan v DOSOR-ju

Dalmatinski popoldan v DOSOR-ju

V veliki jedilnici DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je bil minulo soboto, 22. oktobra, izveden izredno uspel dalmatinski popoldan. Osmerica letošnjih dopustnikov DOSOR-ja, ki je v dneh od 10. do 17. septembra dopustovala v Turističnem naselju Zaton pri Zadru pod vodstvom dipl. medicinske sestre Tatjane Geč, je namreč ostalim stanovalkam in stanovalcem, kakor tudi drugim obiskovalcem doma, predstavila svoje dopustniške dni. In to kar s preko 80 posnetki na velikem platnu ob pomoči računalniškega programa Power point.

V času predstavitve je na domski terasi stanovalec Pavle Zvara, ki si je tokrat našel celo pomočnika (Ratko Majstorović), na žaru pripravil sardelice, ki so jih postregli vsem obiskovalcem. Natakarica Andreja Klemenčič je s svojimi sodelavkami postregla s kozarčki dalmatinskega vina, saj sta s stanovalko Emo Matijevič sta istočasno (kot ostala osmerica DOSOR-jevcev) dopustovali v okolici Šibenika in od tam je prišla v DOSOR minulo soboto popoldne tudi dalmatinska klapa Solaris. Stanovalka Ema se je tokrat izkazala tudi kot velika ljubiteljica dalmatinskih pesmi, kajti donirala je nastop četverice pevcev, ki so izvedli odlični enourni koncert.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46