Mamma Mia navdušila Prleke

Najuspešnejši muzikal vseh časov, Mamma Mia je navdušil množico Prlekov in obiskovalcev od drugod v dvorani ŠIC v Ljutomeru

Špela Borko, ponedeljek, 7. november 2016 ob 12:22
Mamma Mia v Ljutomeru, foto: Marjan Dovečar

Mamma Mia v Ljutomeru, foto: Marjan Dovečar

V petek, 4. novembra, se je v Ljutomeru odvil pravi spektakel, najuspešnejši muzikal vseh časov, Mamma Mia in navdušil množico Prlekov in obiskovalcev od drugod v dvorani ŠIC v Ljutomeru.

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, je na odru izvedla več kot 40-članska zasedba, v kateri nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Lea Bartha Pesek (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi. Vrhunska zasedba je v slovenskem jeziku tekom muzikla odpela Abbine svetovne uspešnice Mamma Mia!, Dancing Queen, Super Trouper, Chiquitita, Money, Money, Money, Thank you for the music, The Winner Takes It All in mnoge druge.

Mamma Mia je naravnost navdušila množico obiskovalcev, igralci pa so uživali v prleškem vzdušju in naravnost žareli na odru. Takšno predstavo bi človek lahko gledal vedno znova in znova, zato priporočamo ogled predstave tudi v drugih slovenskih mestih. Spektakel se bo ponovno odvil 12. novembra v štajerski prestolnici Maribor. Njihovo turnejo lahko spremljate tudi na njihovi Facebook strani Mamma Mia muzikal Slovenija in tako ne spregledate njihovega dogajanja.

Hvala zasedba Mamma Mia muzikal Slovenija, za vrhunsko izveden spektakel v našem prleškem mestu.


Več v Kultura in izobraževanje