Prlekijo pobelil prvi sneg

V torek dopoldan je sneženje med dežjem zajelo tudi naše kraje

Prlekija-on.net, torek, 8. november 2016 ob 10:48
Prvi sneg v Prlekiji

Prvi sneg v Prlekiji

V torek, 8. novembra, je dopoldan sneženje med dežjem zajelo tudi naše kraje. V nižje ležečih krajih se sneg sicer ne ohranja, medtem ko so višje ležeči kraji že v celoti pobeljeni. Tako je tudi na Jeruzalemu od koder so spodnje fotografije in video.

Arso napoveduje da bo danes pretežno oblačno, predvsem dopoldne bodo še krajevne padavine. Meja sneženja bo na okoli 500 m nadmorske višine, ob močnejših padavinah lahko za krajši čas tudi nižje, temperature pa bodo večinoma od 1 do 7 stopinj C.

V sredo bo pretežno oblačno in suho vreme, več sonca bo dopoldne v severovzhodni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, najvišje dnevne pa od 2 do 7 stopinj C.

V noči na četrtek in v četrtek dopoldne bo prehodno deževalo, meja sneženja bo na okoli 700 metrih. V četrtek popoldne bo povečini suho vreme. V petek bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja bo na okoli 500 metrov nadmorske višine.

Kako je trenutno na Jeruzalemu, lahko vidite tudi preko spletne kamere.


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Narava

Lunin mrk

V ponedeljek zjutraj bo zasijala super krvava Luna

nedelja, 20. januar 2019 ob 19:34
Ponekod se bo sneg mešal z dežjem, zato bo ob nizkih temperaturah možna tudi poledica

Poskrbite za zimsko opremo in vozite previdno

četrtek, 17. januar 2019 ob 19:33
Bo pri nas zapadlo kaj snega?

Prihaja ohladitev s padavinami

četrtek, 17. januar 2019 ob 08:52